- Produse similare
- Descriere
- Cumparate frecvent impreuna
- Detalii
- Ce spun clientii
- Cele mai apreciate in aceeasi categorie
Produse similare
Descriere
Un ingredient esential pentru pasta de flori inpreuna cu CMC sau Gumtex. Siropul de glucoza are tendinta de a pastra consitenta moale si umeda a produselor de patiserie. Din acest motiv se foloseste la icing / royal icing pentru a preveni intarirea si uscarea excesiva/rapida.
Siropul de glucoza (glucoza lichida) este un substitut al zaharului utilizat in cofetarie-patiserie. In industria alimentara siropul de glucoza are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor.
Obtinut din porumb, se foloseste ca inlocuitor al siropului de porumb (corn syrup).
Cumparate frecvent impreuna
Detalii
SKU
GLU01
EAN
6427281004246
Categorii
Greutate
0.4 kg
Brand
GREUTATE NETA
300 g
TIP
Gel
CONDITII DE DEPOZITARE
La loc curat, uscat, temperatura camerei, ferit de soare
LOC DE PROVENIENTA
Uniunea Europeana
BUCATA
1
OBSERVATII
POATE CONTINE URME DE DIOXID DE SULF SI SULFITI
INGREDIENTE
Siropul de glucoza
Informatii Nutritionale / 100G
1305kj/ 308 Kcal, grasimi: 0.1g din care acizi grasi saturati: 0.1g, glucide: 77.9g, din care zaharuri: 77.9g, proteine: 0.04g, sare: 0g
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 0,30 RON.