- Produse similare
- Descriere
- Cumparate frecvent impreuna
- Detalii
- Ce spun clientii
- Cele mai apreciate in aceeasi categorie
Produse similare
Descriere
Pentru pudrarea blatului de lucru folositi amidon sau za. Nu va recomandam sa folositi zahar pudra care se poate cumpara in comert, deoarece este granulat si schimba consistenta fondantului care este fabricat dintr-o pudra de zahar foarte fina.
Fondant pentru acoperirea torturilor, se intinde la dimensiunea de 2.5 mm.
Daca se-ntampla ca fondantul a ramas mai mult timp afara pe masa de lucru si devine mai uscat, atunci sa nu va speriati!
Cel mai usor mod de a corecta fondantul ca sa primeasca inapoi flexibilitatea de inainte:
1. adaugati putin sirop facut din o lingurita de zahar cu o lingurita de apa pus la fiert
2. Udati usor mainile si framantati din nou fondantul pana devine elastic si lucrabil
3. Nici decum nu puneti unsoare deoarece strica flexibilitatea fondantului.
Ca suprafața de lucru recomandăm folosirea unui covoras din silicon, dar puteți lucra și pe o suprafață obișnuită care la nevoie poate fi pudrată cu puțin amidon.
Cumparate frecvent impreuna
-
-
-
-
Colorant pudra de suprafata Piersica perlat, 4g - Lumea8,00 RON 10,17 RON
-
Detalii
Ce spun clientii
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 0,30 RON.