Punctele de Fidelitate sunt oferite bonus clientilor LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL S.R.L. la fiecare produs achizitionat, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor.

Clientul va primi puncte de Fidelitate odata cu plasarea primei comenzi si crearea simultana a unui cont de utilizator; punctele vor deveni eligibile pentru folosire dupa ce comanda a fost marcata ca livrata.

 

In orice moment puteti vizualiza in contul Dumneavoastra numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand click pe creditele mele in meniul Dumneavoastra de client.

 

Pentru a putea folosi Punctele de Fidelitate este necesar ca sa bifati optiunea: plateste din wallet dupa selectarea metodei de plata.

Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul Dumneavoastra doar in momentul in care comanda intra in starea finalizata.

 

Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.

 

Daca anulati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

 

Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat un cont valid de client pe site, chiar daca ridicarea produselor se face direct din showroom.

 

Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

 

Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de 08. februarie 2023.

 

Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

 

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 12 luni din momentul procesarii comenzii.

Bonus:

- Pentru fiecare inregistrare noua primiti 5 RON.

- Pentru fiecare postare comentariu cu achizitie verificata primiti 0,3 RON

 

Procentul maxim din comanda care poate fi achitat folosind Wallet-ul este 30%.

 

Lumea Basmelor isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.