- Produse similare
- Descriere
- Cumparate frecvent impreuna
- Detalii
- Ce spun clientii
- Cele mai apreciate in aceeasi categorie
Produse similare
Descriere
Ciocolata amaruie Belgiana pentru glazurare torturi, prajituri, pentru crema ganache, pentru confectionarea decoratiunilor, figurinelor, bomboanelor de ciocolata.
Ciocolata in forma de dropsuri. Marimea dropsurilor este ∅: 1.5 cm
Instructiuni de temperare:
1. Se topeste ciocolata la 45°C - 50°C.
2. Se raceste pana la temperatura de pre-cristalizare de 26°C - 27°C, amestecand continuu.
3. Reincalziti-o la temperatura de prelucrare de 30°C - 31°C cand se formeaza cristalele, iar ciocolata capata o textura usor ingrosata.
4. Verificati temperatura ciocolatei si amestecati-o in mod repetat.
In finalul procesului se obtine o masa de ciocolata temperata, usor ingrosata care este gata de utilizare.
Cumparate frecvent impreuna
Detalii
Ce spun clientii
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 0,30 RON.