Punctele de fidelitate sunt oferite bonus clientilor LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL S.R.L. la fiecare produs achizitionat, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor.

Fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul Dumneavoastra de client in momentul achizitionarii produsului.

(Punctele de fidelitate o sa apara in contul Dumneavoastra dupa finalizarea comenzii.)

In orice moment puteti vizualiza in contul Dumneavoastra numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand click pe nr. de puncte afisat in meniul Dumneavoastra de client.

De asemenea, tot aici aveti si posibilitatea de a transforma punctele intr-un Cupon Cadou pe care sa il oferiti celor dragi.

Imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte), le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site.

Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.01 RON (ex. 100 puncte = 1RON).

Pentru a putea folosi Punctele de fidelitate este necesar ca in contul Dumneavoastra sa aveti puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte).

Nu este obligatoriu sa folositi toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de Dumneavoastra. (care sa echivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale).

Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul Dumneavoastra doar in momentul in care comanda intra in starea finalizata.

Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.

Daca anulati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat un cont valid de client pe site, chiar daca ridicarea produselor se face direct din showroom.

Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de 24 aprilie 2014

Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 12 luni din momentul procesarii comenzii.

- Pentru fiecare inregistrare noua primiti 500 de puncte.

- Pentru inregistrare la Newsletter primiti 100 de puncte.

- Pentru zilele de nastere primiti 1000 de puncte, daca formularul este completat si cu data de nastere. (Data de nastere le puteti adauga la contul Dumneavoastra. in meniul informatiile contului)

Lumea Basmelor isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.