Produse din aceeasi categorie
Descriere
Pasta de zahar cu gust de martipan este usor de prelucrat, deoarece este un aluat elastic si in timpul lucrarii nu se crapa. Se framanta usor, si are un gust placut de martipan.
Pentru pudrarea blatului de lucru folositi amidon sau zahar pudra. Nu va recomandam sa folositi zahar pudra care se poate cumpara in comert, deoarece este granulat si schimba consistenta fondantului care este fabricat dintr-o pudra de zahar foarte fina.
Fondant pentru acoperirea torturilor, se intinde la dimensiunea de 2.5 mm.
Daca se-ntampla ca fondantul a ramas mai mult timp afara pe masa de lucru si devine mai uscat, atunci sa nu va speriati!
Cel mai usor mod de a corecta fondantul ca sa primeasca inapoi flexibilitatea de inainte:
1. adaugati putin sirop facut din o lingurita de zahar cu o lingurita de apa pus la fiert
2. Udati usor mainile si framantati din nou fondantul pana devine elastic si lucrabil
3. Nici decum nu puneti unsoare deoarece strica flexibilitatea fondantului.
Ca suprafața de lucru recomandăm folosirea unui covoraș de silicon, dar puteți lucra și pe o suprafață obișnuită care la nevoie poate fi pudrată cu puțin amidon.
Declarația OMG: Pe baza declarațiilor emise de furnizori, confirmăm ca produsul nu conține ingrediente sau aditivi OMG.
Depozitare: La loc curat, uscat, temperatura camerei, ferit de soare. Se recomandă păstrarea produsului în ambalaj bine închis.
Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricației cu respectarea condițiilor de depozitare, până la data durabilității minimale specificată pe ambalaj.
Mod ambalare: În găleată plastic cu capac și / sau pungă bopp vizată pentru utilizare în industria alimentară.
Detalii
Cumparate frecvent impreuna
Ce spun clientii
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 0,30 RON.