- Produse din aceeasi categorie
- Descriere
- Detalii
- Cumparate frecvent impreuna
- Ce spun clientii
- Alti clienti au cumparat
Produse din aceeasi categorie
Descriere
Guma de xanthan este ideala pentru produsele de patiserie fara gluten. Cei care consuma aceste produse stiu ca acestea tind sa se sfarme foarte usor. Adaugati in aluat guma de xanthan, si produsele voastre preferate fara gluten nu se vor mai faramita asa usor.
Bineinteles ca acest produs se poate folosi nu numai la produsele fara gluten, ci oriunde se doreste o mai buna inchegare a aluatului.
Se foloseste si la fondant, martipan.
Detalii
SKU
XANTAN
Categorii
Greutate
0.24 kg
Brand
GREUTATE NETA
200 g
CONDITII DE DEPOZITARE
La loc curat, uscat, temperatura camerei, ferit de soare
LOC DE PROVENIENTA
China
BUCATA
1
TIP DE PRODUS
Pudra
INGREDIENTE
Guma Xantan (E415)
Cumparate frecvent impreuna
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 0,30 RON.