Descriere
Un ingredient esential pentru pasta de flori inpreuna cu CMC sau Gumtex. Siropul de glucoza are tendinta de a pastra consitenta moale si umeda a produselor de patiserie. Din acest motiv se foloseste la icing / royal icing pentru a preveni intarirea si uscarea excesiva/rapida.
Siropul de glucoza (glucoza lichida) este un substitut al zaharului utilizat in cofetarie-patiserie. In industria alimentara siropul de glucoza are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor.
Obtinut din porumb, se foloseste ca inlocuitor al siropului de porumb (corn syrup).
Detalii
SKU
GLU01
Categorii
Greutate
0.4 kg
Brand
TIP
Gel
CONDITII DE DEPOZITARE
La loc curat, uscat, temperatura camerei, ferit de soare
Thumbnail Label
Glucoza, 350g
LOC DE PROVENIENTA
Uniunea Europeana
DIMENSIUNI
300g
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 0,30 RON.