Colorant alimentar spray cu efect de catifea galben - Lumea Colors

Cod produs
V01spray-galben
65,00 Lei
-
+

Colorant alimentar spray AZO FREE, pentru a decora si colora fondant, glazura, martipan, ciocolata, praline, torturi si creme. Suprafata colorata trebuie racita!

Agitati bine inainte de folosire. Pulverizați un strat subțire și uniform, păstrând la o distanță de 15-20 cm de la suprafață, lăsați să se usuce. Când lucrarea este terminată, întoarceți flaconul și pulverizați de câteva ori pentru a curăța duza.

Mai multe informatii
Dimensiuni 250 ml
Ingrediente Gaz propulsor: E943a, E944, E943b, unt de cacao, ciocolata alba, colorant: E172, E161b, antioxidant: E392. Poate contine urme de letitina din soia si ulei vegetal.
Mod de utilizare Agitati bine la fiecare utilizare! Pulverizati un strat subtire si uniforma, mentinand la o distanta de 15-20 cm de la suprafata. A se lasa sa se usuce. A se pastra in loc uscat si racoros!
Dozaj recomandat "Quantum satis" -
Conditii de depozitare A se pastra la temperatura camerei, ferit de soare.
Culoarea Galben
Efect catifea Da
Perlat Nu
Brand Lumea
Loc de provenienta Uniunea Europeana
Observatii Poate contine urme de letitina din soia si ulei vegetal.
Atentie Recipient sub presiune. A se proteja de razele soarelui si nu expuneti la temperaturi de peste 50° C. A nu se gauri sau arde, chiar si dupa utilizare. A se tine departe de surse de aprindere. - a nu fuma - A nu se lasa la indemana copiilor.
Adauga review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account